TOP 10 Suosituinta Ideaa Verkkosivujen Suunnitteluun Ravintoloille Vuonna 2019

TOP 10 Suosituinta Ideaa Verkkosivujen  Suunnitteluun Ravintoloille Vuonna 2019

Nykyään uusia kahviloita ja ravintoloita avataan päivittäin, mikä tekee elintarviketeollisuudesta entistä kilpailukykyisemmän ja haastavamman. Asiakkailla on runsaasti ravintoloita tutkittavaksi ja he saattavat olla vähemmän uskollisia. Miten ravintolan omistajana voi pysyä mukana muuttuvien trendien kanssa?

Nykypäivän digitaalimaailmassa ravintolasi on oltava läsnä internetin maailmassa. Kanta-asiakkaille verkkosivustosi on johtava lähde aukioloaikojen, ruokalistojen tai nykyisten alennuksien etsimiseen. Houkutteleva ja helppo navigoida verkkosivusto voi herättää kiinnostusta ja saada potentiaalisen asiakkaan tarkistamaan ravintolasi. Siksi asiakkaiden houkuttelemiseksi on yhtä tärkeää kiinnittää huomiota verkkosivujen suunnitteluun kuin ruuan laatuun. Vastatakseen asiakkaidesi käyttäytymistä on tärkeää varmistaa erinomaiset verkkosivut ja niiden ominaisuudet. Nykyään Internetin kautta mobiililaitteita käyttävien ihmisten määrä on melkein yhtä suuri kuin tietokoneiden kautta.

Seuraavaksi esittelemme suosituimmat verkkosivustojen suunnittelumallit, joiden avulla voit helposti suunnitella oman verkkosivustosi kohtuulliseen hintaan. Tai yksinkertaisesti, hankkia ideoita verkkosivujen suunnitteluun uusimmista trendeistä.

# Kahvilalle

restaurant website design

Mallin lähde: Croco Block

Hinta: Ilmainen

Tämä malli on yksinkertainen, mutta vetovoimainen kaikille kahviloille, jotka haluavat houkutella asiakkaita verkkosivuillaan. Sivua voidaan helposti selata löytääkseen asiaankuuluvia tietoja, kuten ruokalista, aukioloajat ja yhteystiedot. Sivun yläreunassa oleva navigointipalkki osoittaa käyttäjän niihin tietoihin, joita he etsivät. Suuret korkearesoluutioiset kuvat koristavat sivua ja houkuttelevat hienolla ulkonäöllä.

# For sushi restaurant

Mallin lähde: CMS Masters

Hinta: $59

Tässä tyylikkäässä mallissa on paljon tilaa kuville esitellä sushi-valmistuksen yksityiskohtia. Suunnittelussa on tarttuva navigointipalkki, jonka avulla välilehti on helppo valita vierittämättä sitä kokonaan alkuun. Sisällön suhteen suunnittelussa on runsaasti tilaa esitellä asianmukaisia blogin kirjoituksia ja ravintolan tarjoamia tapahtumia sekä ruokalista, aukioloajat, sijainti ja välilehti varausten tekemistä varten.

# For vegan restaurant

restaurant website design

Mallin lähde: WIX

Hinta: Ilmainen

Tämä ilmainen malli on erinomainen vaihtoehto kasvissyöjille tai vegaaneille ravintoloille. Suunnittelu on tuore, pääosin valkoisella taustalla, mutta siinä on iso kuva, joka vierittyy pääsisällön ja tekstin takana. Useissa kuvissa vihreä on hallitseva väri, koska tämä liittyy yleensä terveelliseen ruokaan ja elämäntapoihin. Jotkut suunnittelun ainutlaatuisista piirteistä ovat etusivun suositusosa, joka korostaa kaikki ravintolan saamat positiiviset arvostelut ja nopean varauskaavan.

# Fine dining restaurant

restaurant website design

Mallin lähde: Attika Mikado

Hinta: $79

Jos haluat esitellä hienompaa ruokailukokemustasi, seuraava malli voi olla yksi. Suunnittelu on tyylikäs ja minimalistinen, jossa suuret korkearesoluutioiset lähikuvat värikkäistä astioista varastavat valon. Mallin vasemmalla puolella on tarttuva navigointipalkki vaivatonta navigointia varten. Suunnittelu sisältää video-osan, jonka avulla uteliaat vierailijat näkevät, mitä kulissien takana tapahtuu. Lisäksi yleisten kyselyiden, työpaikkojen, tapahtumien ja lehdistön yhteystiedot näkyvät selvästi, jotta ravintolaan on helppo ottaa yhteyttä.

# Burger & Pizza restaurants

Mallin lähde: Template Monster

Hinta: $75

Tämä malli on täydellinen hampurilais- ja pizzaravintolaan. Se on rento, helppo selata navigointipalkin kanssa ja se näyttää suuret korkearesoluutioiset kuvat herkullisista aterioista. Punaista väriä käytetään kaikissa Kutsu toimintaan -painikkeissa houkutellakseen edelleen verkkosivuston kävijöitä. Punainen on voimakas väri, ja sitä on tutkittu lisäämään verenpainetta ja ruokahaluasi. Siksi punainen on suosittu väri, jota ravintolat käyttävät. Oletko jo nälkäinen?

# Asian cuisine

Mallin lähde: WIX

Hinta: Ilmainen

Tässä yksinkertaisessa mallissa on kaikki asiaankuuluvat tiedot, joita vierailijasi tarvitsee; ruokalista, aukioloajat ja varaus -välilehti. Muotoa hallitsee punainen väri, ja kauniit kultaiset erityispiirteet ja yksityiskohdat antavat sille perinteisen aasialaisen tunteen. Perinteen elementtiä korostavat suuren ruokailun astiastot, jotka saavat aikaan perhemäisen tunteen ravintolan verkkosivuilla.

# For coffee shops

Mallin lähde: Envato Market

Hinta: $49

Oletko itsenäinen kahvilan omistaja? Tämä malli saattaa inspiroida sinua. Aloitussivu on jännittävä, ja kahvilan sisustus on tumma tausta 3D-malli kahvipavuilla, mikä korostaa kahviloiden ainutlaatuista myyntipistettä - luomukahvia. Mallin reagointikyky seuraa kävijää koko verkkosivustolla - leijuvat kahvipavut, jotka liikkuvat kohdistimen rytmissä, aina kuviin ja teksteihin, jotka liukuvat asianmukaisesti paikoilleen, kun hiirtä liikuttaa niiden yläpuolella. Kaiken kaikkiaan tämä verkkosivuston suunnittelu on jännittävä ja varsin kirjaimellisesti eloisa.

# Tex-Mex restaurants

restaurant website design

Mallin lähde: Theme Forest

Hinta: $16

Tämä malli on vaimeampi verrattuna yllä olevaan malliin. Jälleen kerran punaista väriä käytetään toiminnan kehotus painikkeissa. Lisäksi koko verkkosivustolla punaisella merkityt ruoka-aineet, kuten vihannekset ja juomat, houkuttelevat kävijöitä. Yksi erityispiirteistä on segmentti ravintolan historiasta, joka tarjoaa henkilökohtaisen tunnelman verkkosivustolle ja voi auttaa vierailijaa tuntemaan paremman yritykseesi.

# Italian restaurants

restaurant website design

Mallin lähde: Template Monster

Hinta: $75

Tämä malli on täydellinen, kun haluat keskittyä herkullisiin ruokiin. Kaikki asiaankuuluvat tiedot, kuten sijainti ja aukioloajat, löytyvät helposti. Erityisominaisuuksia ovat ensinnäkin kalenteri, joka esittelee tulevia tapahtumia. Toiseksi laskurit-osio näyttää kuinka monta asiakasta ja kupillista kahvia on tarjoiltu, mikä on hauska tapa tiedottaa vierailijoille ravintolasi toiminnoista. Viimeisenä on valittavissa uutiskirje, joka on toinen tapa pitää asiakkaat ajan tasalla yrityksestäsi.

# Cafes and Bakeries

restaurant website design

Mallin lähde: Nice Page

Hinta: Ilmainen

Viimeinen malli, jossa on lämmin yksivärinen värimaailma, on ihanteellinen leipomolle. Sen avulla voidaan luoda asiakkaille se tunne, kun saadaan uunista suoraan tuoreena herkullisia aterioita. Yksinkertainen muotoilu suurine kuvineen keskittyy tarjolla oleviin leipomotuotteisiin pitämällä tekstin määrä minimissä.

Päätelmät

Samalla tavalla kuin jokin herkullinen ruoka, myös upea verkkosivuston suunnitellu pysyy ikuisena asiakkaiden muistissa. Nämä mallit on luotu uskomattomalla ilmeellä ja virheettömästi UX-muotoilua hyödyntäen, josta voit koota monia hienoja ideoita verkkosivustollesi. Tai voit käyttää valmiita malleja ammattimaiselle verkkosivustolle edullisesti.

Share on facebook Share Share on twitter Tweet it