Snappmeal on nyt Kamupakin kanssa kumppaneita: kestävä tapa syödä ulkona!

Snappmeal on nyt Kamupakin kanssa kumppaneita: kestävä tapa syödä ulkona!

Vuosi 2020 on ollut vaikea ravintola-alan vuosi. COVID-19:n vaikutus pakotti monet ruokapaikat sulkemaan ovensa potentiaalisille asiakkaille aiemmin tämän vuoden aikana. Tämä oli huono uutinen alalle, joka kamppailee jo menojen ja toimintakustannusten tasapainottamiseksi.

Onneksi take-away -ruokatoimitukset olivat edelleen sallittuja, mikä mahdollisti lukemattomien ravintoloiden jatkavan kauppaa tänä vaikeana aikana. Pelkästään Suomessa noutoruokien tilaaminen ravintoloista kasvoi noin 8,3% vuonna 2020. Ruoanjakelupalveluilla, kuten Woltilla ja Foodoralla, on kontaktittomia toimitusvaihtoehtoja asiakkaille, mikä rauhoittaa mieltä näinä vaikeina aikoina. Maksu suoritetaan verkossa, ruoka jätetään kynnykselle, jolloin kaikki voittavat. Se on ainakin teoria.

Noutoruokapaukkaukset ja mukavuuden hinta

Kuvittele seuraava tilanne. On perjantai-ilta ja viikko on tuntunut pitkältä. Ajatus keittiöön astumisesta täyttää sinut pelolla, mutta hallituksen neuvot viittaavat siihen, että pysyt mieluummin sisällä kuin söisit ulkona. Apua on kuitenkin käsillä. Seuraavaksi parasta on tilata noutoruokaa, joka on pakattu kätevästi kertakäyttöiseen astiaan, joka säästää ruokia. Hei, voit jopa nauttia siitä tarttuessasi suosikki Netflix-esitykseesi.

Tilanteessa on kuitenkin yksi ongelma. Aiemmin mainitut pakkaukset ovat ympäristökatastrofi. Kertakäyttöiset muovit päätyvät poikkeuksetta roskakoriin, ja niitä ajatellaan sen tarkemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että ne viettävät vuosia kaatopaikalla, eivät pysty hajoamaan - tai mikä vielä pahempaa, päätyvät mereen. Nämä materiaalit ovat suurimpia vaaroja merielämälle, jolla on jo vaikeuksia.

Ikään kuin se ei riitä huolestuttamaan meitä, kertakäyttöiset muovit vaikuttavat myös suoraan ilmastonmuutokseen. Kertakäyttöisten muovien tuotanto ja hävittäminen johtaa metaani- ja eteenipäästöihin. Meillä kaikilla on tällä hetkellä ihan tarpeeksi kestämistä meneillään olevan pandemian kanssa. Se ei kuitenkaan ole tekosyy luopua planeetan tulevaisuudesta?

Tavoitteenamme on luoda täydellinen sovellus ruokailijoille, ja haluammekin kattaa kaikki asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Tätä aihetta olemme keskustelleet aikaisemmin käyttäjien kanssa otsikossa "Kuinka syödä ulkona kestävämmin". Siksi olemme yhdessä Kamupakin kanssa tehneet ulkona syömisen kestävämmäksi ja helpommaksi.

Lisätietoja Kamupakista

kamupak partnership

©yle.fi

Kamupak tarjoaa roskattomia kuljetuspakkauksia, joissa on digitaalinen talletusjärjestelmä uudelleenkäytettäviä pakkauksia varten. Teemme uudelleen käytettävyydestä nopeaa ja yksinkertaista. Kamupakin asiakkaat ovat ravintoloita ja ruokakauppoja.

Kamupak-laatikko on vaihtoehto ravintoloiden ja ruokakauppojen kertakäyttöisille astioille, mikä auttaa kuluttajia vähentämään hiilijalanjälkeään välttämällä kertakäyttöisiä pakkauksia. Kamupak-laatikko on valmistettu polypropeenista - muovimuodosta, joka, toisin kuin useimmat, voidaan pestä, käyttää uudelleen ja kierrättää elinkaarensa lopussa. Kamupak-laatikon salaisuus on, että se pudotetaan mihin tahansa keräyspisteeseen, puhdistetaan kunnolla ja otetaan uudelleen käyttöön. Tällä hetkellä Helsingissä on 8 keräyspistettä ja lisää on tulossa ympäri Suomea.

Lue lisää Kamupakista: https://kamupak.fi

"KamuAstian avulla on mahdollista vähentää CO2-päästöjä 72–95 % kertakäyttöiseen astiaan verrattuna riippuen kertakäyttöastian materiaalista. Kertakäyttöiseen PET-muovista valmistettuun astiaan verrattuna päästösäästö on jopa lähemmäs 98 %." Kamupak - Ympäristövaikutukset

Miten Kamupak toimii

kamupak partnership FIN

©Kamupak

Kuinka tarkistaa Kamupak Snappmeal -sovelluksessa

Snappmeal on all-in-one-sovellus ruokailijoille, josta löydät upeita ravintola-alennuksia, ruokaoppaita, viihdyttäviä tietokilpailuja ja kyselyitä. Voit nähdä kaikki suurimmat ravintolavaihtoehdot ympärilläsi karttamme avulla - tämä helpottaa sinua syömisen päättämisessä.

kamupak partnership
©Kamupak

Kestävä kehitys on osa tuotekehitystämme ja haluamme tarjota sinulle enemmän tietoa ja vaihtoehtoja kestävistä valinnoista. Olemme varmoja, että ajan myötä pystymme tarjoamaan sinulle vielä enemmän vaihtoehtoja syödä kestävän kehityksen mukaisesti.

Napsauta Snappmealissa yksinkertaisesti karttaamme, valitse suodatin Kamupak ja näet ravintolat, jotka käyttävät Kamupak-laatikoita sekä Kamupak-keräyspisteet. (Älä unohda päivittää Snappmeal-sovelluksen uusinta versiota nähdäksesi kaikki uusimmat ominaisuudet!)

https://www.snappmeal.com/wp-content/uploads/2021/01/For-Blog-post.mp4

Syö hyvin, auta ravintolaa, pelasta planeetta

Snappmealin ja Kamupakin yhteistyön hyväksymiseen on paljon syitä. Epävarmuustilanteissa meidän kaikkien on tehtävä osuutemme. Valitsemalla Kamupak-ystävällisen ravintolan autat myös minimoimaan maapallon vaikutukset. Lataa Snappmeal-sovellus ja tee oma osasi luodaksemme kestävä tulevaisuus - sekä ravintola-alalle että tuleville sukupolville.

Share on facebook Share Share on twitter Tweet it