Miksi ravintoloilla tulisi olla ystävänpäiväkampanjoita + 11 kampanjaideaa, joista pidämme

Miksi ravintoloilla tulisi olla ystävänpäiväkampanjoita + 11 kampanjaideaa, joista pidämme

Pienten ja keskisuurten yritysten on nykyisin yhä tärkeämpää houkutella asiakkaita. Onneksi nyt on rakkautta ilmassa, pandemiasta huolimatta. Ihmiset etsivät yhä aktiivisesti ravintoloita, joissa voi viettää ystävänpäivää, mutta sinun ravintolallasi voi olla vaikeaa erottautua muista ruokailuvaihtoehdoista. Sen lisäksi että tarjoat erinomaista ruokaa ja palvelua, miten muuten ravintolasi voi erottautua?Pelkästään Yhdysvalloissa ystävänpäivänä kulutetaan rahaa arviolta noin 8 miljardia ulkona syömiseen. Se on todella suuri summa, mikä tarkoittaa, että missä ikinä ravintolasi sijaitseekaan, on erityisen tärkeää houkutella potentiaalisia ruokailijoita tämän perinteisesti kannattavan juhlapäivän aikana. Luomalla yksinkertaisen ystävänpäivän ravintolakampanjan, voit luoda pöhinää ravintolastasi ja saada lisää asiakkaita.Jotta ravintola voi tehdä kannattavia kampanjoita, sen tulee noudattaa seuraavia vaiheita. Ennen aloittamista, anna tarpeeksi aikaa mainonnalle. Se antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella satumainen viikonloppu, joka noudattaa viranomaisten terveyssuosituksia samalla kun asiakkaat voivat harkita vaihtoehtoja. Käytä myös herkullisen näköisiä kuvia tarjonnastasi mainoskuvissa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, mikä lisää seuraajien innostusta päivästä. Ota tästä askel vielä eteenpäin ja promoa kampanjaa kolmannen osapuolen applikaatiossa kuten Snappmealissa, jonka käyttäjät etsivät aktiivisesti ravintotarjouksia. Mutta minkälaisia kampanjoita sinulla tulisi olla? Tässä parhaimmat ideamme ystävänpäiväksi.

1. Luo erityinen menu

Ihmiset, jotka syövät ulkona ystävänpäivänä etsivät usein tavanomaisesta poikkeavaa ateriaa. Luomalla erityismenun ennakkoon, viestität asiakkaille, että haluat luoda heidän ystävänpäivästänsä ikimuistoisen. Harkitse hienoa kolmen ruokalajin ateriaa ja jos haluat tarjoilla alkoholia, tarjoa myös siihen sopiva menu jälkiruoalla. Asiakkaat varmasti haluavat valita sen.

2. Combo menu for two

Ovatpa ihmiset sitten ulkona juhlistamassa ystävyyttä tai parisuhdetta, menun jakaminen jonkun itselle tärkeän ihmisen kanssa on erityistä. Kannusta asiakkaitasi tuomaan rakkaitaan ravintolaasi mainostamalla ainutlaatuista yhdistelmämenua, jota et tarjoa minään muuna aikana vuodesta. Snappmealin avulla voit luoda tämän kampanjan helposti.

3. Tarjous pariskunnille

Kukapa ei pitäisi tarjouksista? Tarjouskupongit ovat osa mainontaa, joka kehottaa toimimaan. Ne voivat olla se ratkaiseva syy, miksi joku valitsee toisen ravintolan sinun ravintolasi sijaan. Kupongit ja kampanjat tuovat ravintolaasi myös joukon uusia ja palaavia asiakkaita. Äläkä rajoita etujasi vain pariskunnille – tarjoukset jopa neljän tai kuuden hengen porukoille auttavat tuomaan ravintolaasi isompia ryhmiä. Jos sinä tarvitset apua kampanjassasi, katso meidän sovelluksemme, jolla saat lisää näkyvyyttä. Snappmealin avulla voit luoda tämänkin kampanjan helposti.

4. Arvonnat

Anna asiakkaillesi uhkapelin jännitystä arvonnalla. Tämä voidaan toteuttaa muutamalla eri tavalla. Hanki onnenpyörä ja merkkaa jokainen sektori erilaisilla alennuksilla ja voittopalkinnoilla, esimerkiksi ilmaisilla jälkiruoilla tai drinkeillä. Anna asiakkaittesi pyöräyttää onnenpyörää ja voittaa! Vaihtoehtoisesti voit kokeilla samanlaisia arvontaa arvontarummulla. Täytä rumpu arpalipuilla, joihin on kirjoitettu sekä pieniä että isoja voittoja ja pyydä sitten asiakkaitasi kokeilemaan onneaan.

5. Valokuvauskoppi, korttien askartelupiste tai keikkaillat

valentine promo ideas

Rohkaise asiakkaitasi taiteellisuuteen ja hassutteluun. Hanki yksinkertainen valokuvauskoppi, jossa on verho taustalla, polaroidikamera ja muutama hauska rekvisiitta, jotka asiakkaat saavat pitää muistoina illasta – esimerkiksi juhlahattuja, sydämenmuotoisia silmälaseja tai tekoviiksiä. Toinen hauska vaihtoehto, mikä on erityisen suosittu lapsiperheiden parissa, on luoda alue, jossa asiakkaat voivat askarrella omia ystävänpäiväkorttejaan. Myös livemusiikki-ilta on hyvä tapa houkutella asiakkaita ystävänpäiväviikolla. Älä unohda mainostaa sitä ennakkoon. Voit mainostaa näitä tapahtumia helposti Snappmealin kautta.Kirjaudu sisään Snappmeal-sovellukseen

6. Netflix & chill Combo

Monet ihmiset suunnittelevat tänä vuonna viettävänsä ystävänpäivää noutoruoan parissa koronaepidemian vuoksi, joten miksi et hyödyntäisi tätä trendiä? Mieti esimerkiksi ”Netflix and chill” -teemaa, jossa kahdenhengen menuista saa alennusta takeaway-tilauksina.

7. Jälkiruoat tai drinkit talon piikkiin

Tarjoa ilmainen jälkiruoka tai drinkki päivän etuna. Tee jälkiruoasta tai drinkistä rajoitetun ajan voimassa oleva tarjous eli ystävänpäivän erikoinen, jolla voidaan houkutella nälkäisiä ruokailijoita. Muista sisällyttää tarvittavat rajoitukset, esimerkiksi minimisumma tilaukselle tai rajoitus yksi per asiakas, jos liiketoimintasi sitä vaatii.

8. Tarjoa kiitospussukka

mainosta ystävänpäivän etupussukoita asiakkaille. Sisällytä niihin vaikkapa karkkia, pieniä kynttilöitä, huulirasvaa, käsidesiä tai mitä vain pidät juhlavana! Muista sisällyttää pussiin kuponki, kuten osta yksi - saat toisen ilmaiseksi -tarjous, jotta asiakkaasi palaavat uudelleen. Voit käyttää ravintolasi omia kasseja tai hankkia vaikkapa kauniita ympäristöystävällisiä uudelleen käytettäviä kasseja Etsystä.

9. Järjestä online-tapahtuma tai tee video

Netin kautta yhteydenpito on suosittu tapa noudattaa fyysisen etäisyyden vaatimusta. Miksi et hyödyntäisi sitä? Yksi tapa on tarjota netin kautta maistelutilaisuuksia auttamaan asiakkaita valmistamaan itse romanttinen ilta. Toinen vaihtoehto on myydä lippuja ja järjestää nettitapahtumia kuten konsertteja tai stand up-komiikkaa. Voit myös järjestää isot Zoom-bileet netissä ja tarjota lähellä asuville asiakkaille ruokatarjoilua. Myös YouTube-videoiden luominen, joissa kerrot kuinka valmistat tiettyjä ravintolasi ruokia, voivat lisätä kiinnostusta ravintolaasi kohtaan ja samalla myös tarjota toisen tulonlähteen.

10. Sponsoroi sinkkuiltaa

Voit sponsoroida sinkkuiltaa, vaikka se ei tapahtuisi ravintolassasi. Tämä on hyvä tapa saada ilmaista mainontaa, mutta voit myös viedä sen hieman pidemmälle. Tarjoa erityistarjous, vaikkapa ilmainen jälkiruoka, kaikille pariskunnille, jotka tapaavat sinkkuiltana ja tulevat sitten ravintolaasi treffeille.

11. Hanki kumppaneita ja ristiinmainosta

Pienten paikallisten yritysten tulee tukea toinen toisiaan. Tehkää yhteistyötä ja mainostakaa toisianne. Voit mainostaa esimerkiksi viereisen baarin erikoistarjouksia ihmisille, jotka käyvät ravintolassasi. Ristiinmainonta paikallisissa lehdissä, radiokanavilla ja sosiaalisen median ryhmissä on tehokasta. Mikään paikallinen yritys ei ole liian suuri tai pieni liittyäkseen mukaan ystävänpäivän tunnelmaan ja luomaan vahvaa, menestyvää yhteisöä.Kirjaudu sisään Snappmeal-sovellukseenTässä oli meidän vinkkimme hyviin ystävänpäiväkampanjoihin, joilla voit saada ihmisiä ruokailemaan ravintolaasi. Muista aloittaa ajoissa ja mainosta aktiivisesti, jotta pystyt luomaan menestyksekkään ja kiireisen ystävänpäivän. Me Snappmealissa autamme sinua tekemään liiketoiminnastasi menestystarinan. Haluaisimme luoda sinulle välineet, joilla saat edistettyä ravintolasi uudelle tasolle. Varaa aika tapaamiseen kanssamme ja saat kuulla lisää!Mitkä ovat sinun ystävänpäivän suosikkikampanjasi? Kerro meille ja kommentoi alle!Share on facebookShareShare on twitterTweet it