Kuinka paljon rahaa tarvitset oman ravintolasi rahoittamiseen (mukaan lukien ennakkomaksut ja sijoitukset)

Kuinka paljon rahaa tarvitset oman ravintolasi rahoittamiseen (mukaan lukien ennakkomaksut ja sijoitukset)

Olet kehittänyt yrittäjähenkisen ajattelutavan ja vahvan kiinnostuksen ruokaan. Mutta olet pohtinut sitä, mikä muodostaa sijoituksen ravintolan perustamiseksi. Kuinka paljon tarvitaan ravintolan perustamiseen? Kuinka paljon maksaa pizzerian perustaminen tai herkkukaupan aloittaminen? Mikä on ennakkomaksu ja mitkä ovat koko sijoituksen vaatimukset? Kaikille näille kysymyksille ei ole antaa mitään yleistä vastausta. Keskimääräiset aloituskustannukset ovat jotain väliltä 275 000 ja 3466 dollaria vuokratun rakennuksen istuinta kohden. Voit ajatella sen olevan yhteensä 425 000 dollaria tai 3 734 dollaria per paikka.

Alta löytyy kustannuksien erittely, jotta unelmasi ravintolan omistajana voisivat toteutua.

Kertaluonteiset kustannukset

Nämä ovat kertaluontoisia kuluja tai rahoja, jotka sinun täytyy maksaa vain kerran. Kaikkia niistä ei kuitenkaan luokitella kertaluontoisiksi kustannuksiksi. Esimerkiksi keittiövälineet ja -laitteet on ehkä vaihdettava tai korvattava ajan myötä, kun taas kiinteistöjen vakuusmaksu voi olla kertaluonteinen.

Vuokravakuus tai käsiraha lainaan

Tämä hinta vaihtelee myös ravintolan sijainnin ja koon mukaan. Voit säästää noin 2000–12 000 dollarin vuokravakuuden. Jos haluat ottaa lainaa rakennuksen ostamiseksi, on ihanteellista, että noin 10% ostohinnasta on ennakkomaksu.

Kaupalliset luvat

Tähän sisältyy anniskeluluvat, kaupungin lisenssimaksut ja muut vaatimusten mukaiset luvat, kuten terveys- ja turvallisuuslupa. Hinnat voivat vaihdella, joten kannattaa selvittää paikallisten lupien kustannukset paikkakuntasi mukaan. Niiden tulisi olla noin 100–300 dollaria.

Oikeudelliset kulut ja käsittelymaksut

Ravintolan perustaminen vaatii paljon paperityötä ja laillisuuksia. Tulet tarvitsemaan asianajajan apua varmistaaksesi, että noudatat kaikkia säännöksiä. Se ei kuitenkaan tule olemaan ilmaista. Tiedostojen ja asiakirjojen tarkistamisesta voit joutua maksamaan asianajajallesi 500–2000 dollaria. Asianajajat ovat välttämättömiä, kun on aika allekirjoittaa sopimusasiakirjat. On erittäin tärkeää käydä julkisessa arkisto-osastossa oppiaksesi hyönteisten tartunnan tai rikkomusten säännöistä, lämpötilasta ja yrityksen omistajuuden muutoksista. Lakimiesten hyödyntäminen säästää lisäkustannuksia tulevaisuudessa.

Liittyvä: Oman Ravintolan Perustaminen

Keittiö ja ruuanlaittovälineet

Alusta alkaen voit aiheuttaa 50 000 dollarin kustannukset pienimuotoisesta yrityksestä tai 150 000 dollaria suuresta ravintolasta. Tarvitset keittiölaitteiden lisäksi riittävän jäähdytyksen ja kaupallisen astianpesukoneen. Voit säästää rahaa valitsemalla käytettyjä laitteita, mutta älä unohda etsiä laatua ja kestävyyttä.

Huonekalut, pöydät ja astiat

Ei ole olemassa mitään kiinteitä tai yleisiä kustannuksia, riippuen halutun laadun ja määrän takia. Siitä huolimatta voit budjetoida 80 000 dollaria tuolien, pöytien, sisustuksen ja muiden niihin liittyvien asioiden ostamiseen.

Maksu- ja tilausjärjestelmät

restaurant funds

Jos haluat olla avoimempi, sinun on kehitettävä nopeampia menetelmiä tietojen seuraamiseen, maksujen suorittamiseen ja varaston hallintaan. Voit budjetoida 20 000–30 000 dollaria ennakkoon POS-järjestelmään.

Pääsy fyysisiin haasteisiin

Saatat joutua hankkimaan liikuntarajoitteisille asiakkaille tarkoitetut kylpyhuoneet ja luiskat, jos aiot käyttää istumapaikoin varustettua ravintolaa. Tämä voi maksaa sinulle noin 30 000 dollaria.

Jotkut toistuvat kustannukset

Jotkut juoksevat kustannukset tulevat ravintolan perustamiseen. Jos haluat menestyä, ole valmis käyttämään rahaa ansaitaksesi enemmän rahaa. Tässä on joitakin keskeisiä aloja, jotka on harkittava

Leasing- / asuntolainan maksut

Nämä ovat ilmeisimmät jatkuvat ja toistuvat ravintolan hallinnan kustannukset. Voit käyttää 2000–12000 dollaria kuukausittain vuokrajärjestelyn sovittamiseksi. Jos ostat laitoksen, joudut maksamaan veroja sekä maasta että kiinteistöstä.

Työntekijöiden palkkiot

Työntekijät ovat tärkeä osa yritystäsi. On ehdottomasti tärkeää varautua heidän palkkoihinsa sujuvan toiminnan varmistamiseksi. Pitäkää mielessä, että managereille kuluisi 28 000–55 000 dollaria. Pääkokkisi voivat saada kotiin 1 300–1 800 dollaria viikossa, kun taas linjakokko ja valmisteluihin tarvittavat kokit voivat saada 575–650 dollaria.

Ruoka- ja juomakulut

tämä on ydinalue. Samanaikaisesti kustannukset riippuvat ravintolan koosta ja siitä, millaista ruokaa haluat tarjoilla. Voit säästää annosleluluvassa harkitsemalla niin sanotun käsityöläisjuomien lisenssin. Valtio yleensä sallii ravintoloiden saada käsityöläisjuomien lisenssin viinitilalta, panimolta tai tislaamolta.

Yleiset palvelut

Valojen tulisi olla päällä ja uunien aktiiviset. Sinun on otettava huomioon sähkö-, vesi-, kaasu-, puhelin- ja internetkulut sekä jätekustannukset. Näihin sinun olisi hyvä suunnitella noin 2500 dollaria kuukaudessa.

Markkinointi ja mainonta

mitä voit tehdä ilman sosiaalista mediaa nykyään? Virtuaalisesti et lähes mitään! Verkkosivusto, mainostila, printit tai tv- tai radiolähetykset sekä sosiaalisen median mainokset ovat toistuvia kuluja, joita et voi olla ilman.

Liittyvä: Parhaat sosiaalisen median kilpailut, joita ravintolasi voi käyttää

Sekalaiset kulut

nämä ovat odottamattomia kustannuksia yrityksesi laitteista ja ohjelmistoista. On parempi valmistautua myös “mitä jos” -kustannuksiin. Myös vakuutukset, lisenssit ja luvat voivat horjuttaa sinua, kun on aika uusia niitä. On hyvä pitää 10 000 dollaria tähän tarkoitukseen.

Kun pidät lopun mielessäsi ravintolaa perustettaessa, se auttaa sinua ylläpitämään yritystäsi missä tahansa tilanteissa.

Share on facebook Share Share on twitter Tweet it