5 Ravintolan markkinointi-ideat myyntisi lisäämiseksi

5 Ravintolan markkinointi-ideat myyntisi lisäämiseksi

Ruoan myynninedistäminen on avain myyntimäärien kasvattamiseen ravintola-alalla. Mitä enemmän mainostaa, sitä enemmän lisää tietoisuutta. Tämä puolestaan tarkoittaa enemmän asiakkaita. Ja mitä enemmän on asiakkaita, on myös enemmän voittoa. Se kaikki on osa välttämätöntä ketjua.

Tällä on kuitenkin kääntöpuoli. Kampanjoiden järjestäminen vie aikaa ja vaivaa. Se on aikaa, jolloin voisit olla omistautunut yrityksesi jollekin toiselle osatekijälle. Joten mitä yritys voi tehdä tarjousten järjestämiseksi unohtamatta muuta liiketoimintaa? Avustajan käyttäminen voi säästää paljon työtä.

Tässä kohtaa Snappmeal tulee mukaan kuvioihin. Snappmeal tarjoaa nyt ravintoloille tavan luoda tehokkaita ja menestyviä, aikaan pohjautuvia ruokakampanjoita. Snappmeal -sovelluksemme avulla voit räätälöidä tarjouksia yrityksesi tarpeisiin, jotta voit lisätä myyntiäsi. Joitakin aikaan pohjautuvan ruuan myynninedistämisen etuja ovat:

  • Yritysten houkutteleminen perinteisesti hiljaisina aikoina
  • Kannustaa asiakkaita käymään ennen tarjouksen voimassaolon päättymistä
  • Tarjota asiakkaille arvon ja kiireellisyyden tunteen
  • Ilmoituksien mainostaminen asiakkaiden älypuhelimissa, jotta pysyt heidän mielessään

Haluatko tietää enemmän? Jatka lukemista! Annamme viisi tehokasta ehdotusta ruokakampanjoiksi. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat saatavana osana Snappmeal-sovellusta.

Kanta-asiakasohjelmat

Uudet asiakkaat ovat tärkeitä kaikille yrityksille. Älä kuitenkaan unohda vakituisia asiakkaitasi. Säännölliset, uskolliset vierailijat ovat minkä tahansa ravintolan elinehto.

Uusien asiakkaiden houkutteleminen maksaa viisi kertaa niin paljon kuin nykyisen liiketoiminnan säilyttäminen.

Nykyisten asiakkaiden osuus voi olla 80% tulevaisuuden tuloistasi.

On myös muita syitä, miksi sinun tulisi keskittyä asiakasuskollisuuteen:

  • Mahdollisuutesi myydä kanta-asiakkaalle on yhtä suuri kuin 70%. Uusien asiakkaiden määrä voi olla alimmillaan jopa 5%.
  • Olemassa olevat asiakkaat, jotka luottavat yritykseesi, ovat 50% todennäköisempiä kokeilemaan uusia tuotteita
  • Nykyiset asiakkaat käyttävät keskimäärin 31% enemmän kuin ensikertalaiset

Kanta-asiakaskortit voivat olla välttämättömiä tässä. MyStarbucks-ohjelma on loistava esimerkki. MyStarbucks-julkaisun käynnistyessä liiketoiminta nousi kiistatta kilpailukykyisimmäksi catering-alaksi kaikista.

Kanta-asiakaskortit vetoavat monista syistä. Ne rohkaisevat ihmisen halua kerätä, joten asiakas palaa takaisin. Ne saavat asiakkaan tuntemaan olevansa arvostettu ja tarjoavat yhteisöllisyyttä.

Kanta-asiakaskorttien avulla voit myös kerätä tietoja asiakkaistasi. Tämä helpottaa tulevien ruokakampanjoidesi räätälöintiä. Voit tarjota alennuksia tuotteista, joista asiakkaasi nauttivat eniten.

Alennuskupongit

Houkuttele uusia asiakkaita ja lisää myyntiä tarjoamalla alennuskuponkeja. 80% kuluttajista myöntää, että he kokeilevat jotain ensimmäistä kertaa, jos heille tarjotaan alennus.

Alennuskuponkien käyttäminen voi olla hyödyllinen työkalu. Julkaisemalla ruokatarjous asiakkaan älypuhelimeen, voit saada aikaan päätöksen hetken mielijohteesta. Asiakas on nälkäinen, ja kuin taianomaisesti tarjoat heille alennusta ateriasta.

Alennuskupongit ovat erityisen tärkeitä pienille yrityksille. Sinulla ei ehkä ole markkinointibudjettia tai bränditietoisuutta suurempien ketjujen suhteen. Alennukset voivat korvata tämän puutteen.

Uskotaan, että 17,7% pienyritysten tuloista tulee kuluttajilta, jotka käyttävät alennuskuponkeja. Nämä vierailijat voidaan siten muuttaa vakioasiakkaiksi.

Vaikka tämä ei riitä vakuuttamiseen, harkitse tietoja. Alennukset tekevät kuluttajista onnellisempia ja rentoutuneempia. Nämä ovat kaksi ominaisuutta, jotka haluat jokaisen yhdistävän yritykseesi.

Happy Hours

Jos myyt alkoholia yrityksesi tiloissa, Happy Hours on vaihtoehto ruokakampanjoille. Happy Hours-säädösten osuus on 60,5% kaikesta amerikkalaisten baarien kaupanteon tuloksesta.

Valitse Happy Hour huolellisesti. Paras aika on klo 17–20 välisenä aikana, kun toimistotyöntekijät päättävät työpäivänsä. Työkaverit jakavat drinkit juhliessaan hyvin tehtyä työtä tai kovan työnteon jälkeen.

Perjantain lisäksi myös keskiviikko on yksi onnistuneimmista viikonpäivistä Happy Hourin viettoon. Voit keskittää tarjouksesi tähän päivään. Maanantai ja tiistai ovat tyypillisesti hitaampia.

Yritä tuoda lisää liiketoimintaa näinä päivinä lisäalennuksilla. Cocktaileja koskeva Osta yksi, ja saat toisen ilmaiseksi-tarjous voi olla loistava tapa houkutella vierailijoita.

Happy Hourin aikana ei tarvitse myöskään keskittyä vain juomiin. Jos tarjoat ruokakampanjoita Happy Hourin aikana, nautit molempien maailmojen parhaista puolista.

Asiakkaat saapuvat suunnitellusti nauttimaan drinkin ja lähtevät. Kun he näkevät sinun tarjouksesi herkullisesta ruuasta, rohkaiset heitä jäämään.

Alennukset tietyillä hinnoilla

Upea tapa lisätä arvoa on alennuksen lisääminen tiettyyn hintaan. Voit tarjota 10% alennuksen asiakkaalle, jonka lasku on esimerkiksi vähintään 50 €.

Tämä vakuuttaa asiakkaat viettämään enemmän rahaa ravintolassa. Jos he ovat yleensä käyttäneet vain 35 euroa ja nyt toteavat alennuksen olevan liian hyvä jättääkseen sen käyttämättä, joten he käyttivät rahaa vähän enemmän.

Asiakkaan mielestä he ovat saaneet hyvän tarjouksen, ja voit saada silti suuremman voiton kuin ilman alennusta. Kaikki ovat onnellisia!

Nämä alennukset houkuttelevat myös ryhmiä ravintolaan. Pariskunnat ja ryhmä ystäviä valitsevat sinut kilpailijoiden joukosta. Loppujen lopuksi he tietävät tuottavansa suuremman laskun. Jos he saavat alennuksen siitä, se on huomattavasti miellyttävämpää.

Alennukset tietyille tuotteille

Tietyt tuotteet myyvät aina paremmin tiettyinä aikoina. Hyvin harvat ihmiset tilaavat espresson klo 21 tai pihvin klo 8.

Ajattele mihin aikaan tuotteesi myyvät. Voit lisätä alennuksen suosittuina aikoina. Esimerkiksi:

  • Alennus kahvista klo 06-08 välisenä aikana aamuvirkuille.
  • Alennus salaatista lounasaikaan terveysintoilijoille
  • Alennus kevyistä pikkupurtavista klo 17-19 välisenä aikana, juuri ennen illallisruuhkaa

Paperilla tämä tarkoittaa mahdollisesti rahan menetystä. Loppujen lopuksi nämä ovat tuotteita, jotka myyvät näinä aikoina. Ajattele tätä käytäntöä kuitenkin keinona myynnin lisääntymiseen.

Joku voi tulla kahville aikaisin aamulla, valitsemalla yrityksesi alennuksen vuoksi. Kun he odottavat rivissä, he saattavat alkaa tuntea nälkää, joten he tilaavat aamiaisen samanaikaisesti.

Yhtäkkiä olet tehnyt ylimääräisen, odottamattoman myynnin. Olet muuttanut potentiaalisen tappion odottamattomaksi voittoksi.

Lisäksi on esteettisiä näkökohtia. Jos aamulla on pitkä jono ihmisiä ostamassa kahvia, muutkin ihmiset huomaavat sen. Jos heillä on aikaa, he tulevat myös.

Loppujen lopuksi, jos niin monet ihmiset saavat kahvia sinulta, siihen on oltava syy. Sinulla on selvästi paras kahvi kaupungissa!

Lataa Snappmeal-sovellus, jos olet valmis kääntämään ruokakampanjat hyödyksesi. Yhdessä voimme muuttaa ravintolasi kaupungin puhutuimmaksi!

Share on facebook Share Share on twitter Tweet it