5 Ravintola-alennusta, joiden avulla houkuttelet lisää asiakkaita

5 Ravintola-alennusta, joiden avulla houkuttelet lisää asiakkaita

Laatu on tärkeä liiketoiminnassa, mutta samoin hinta. Ravintola-alennukset voivat houkutella laajan valikoiman uusia asiakkaita sekä ilahduttaa uskollisia ja jo olemassa olevia ruokailijoita.

Kun valitset ruokapaikan, alennukset ja myynninedistämistarjoukset houkuttelevat asiakkaita. 81% ruokailijoista myöntää etsivänsä alennuksia säännöllisesti valitessaan missä syödä. Lisäksi 40% näistä asiakassuhteista muuttaa mieltään, jos he huomaavat paremman tarjouksen.

Näiden tarjousten on oltava pysyviä. Itse asiassa määräaikainen alennus tai tarjous luo kiireellisyyden tunteen. Kupongit voivat auttaa tässä. Jopa 77% asiakkaista käyttää leikkeitä ja kuponkeja säännöllisesti. Näistä 59% antaa ravintola-alennuksen ohjata päätöstään.

Eli, erikoistarjoukset ovat avain uusien asiakkaiden saamiseksi ja toistuvan liiketoiminnan säilyttämiseksi. Keskustellaanpa joistakin ravintola-alennuksista, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan ja kukoistamaan.

Osta yksi, saat toisen ilmaiseksi

5 attract discounts

Osta yksi, saat toisen ilmaiseksi -tarjous, joka tunnetaan hellästi nimellä BOGOF, ja se on kiistatta suosituin ravintola-alennus kaikista. Se vetoaa kaikenlaisiin edullisen ruokailun tarjoajiin.

Mietitään vaikka seuraavia tilanteita:

 • Kaksi ystävää menossa leffaan. BOGOF pizzatarjous on täydellinen ateria ennen leffaa
 • Pariskunta, joka on saanut lapsenvahdin, mutta jolla on heikko rahatilanne. BOGOF pääruuissa takaa, että he voivat nauttia treffi-illastaan
 • Vanhempi syömässä nuoren lapsen kanssa. Tuntuu vähemmän hukkaan sijoittamiselta, mikäli lapsi ei syö kaikkea ruuan ollessa ilmaista
 • Iso ryhmä osallistuu juhlaillalliselle. BOGOF ateriatarjoukset varmistavat, että monet heistä voivat nauttia kohtuuhintaisista aterioista

Kuten kaikki alennukset, sinun on punnittava kustannukset verrattuna voittoon. Kun tarjoat ilmaista tuotetta, tee siitä aina halvempaa kuin vastine. Jos huomaat, että menetät rahaa BOGOF-tarjouksiin, harkitse niitä uudelleen.

Voit myydä myös BOGOF-tarjouksen. Kaikkien kauppojen ei tarvitse olla identtisiä. Voit tarjota esimerkiksi suuren pizzan ja saada pienemmän pizzan ilmaiseksi. Alennuksen ei tarvitse vain pyöriä ruoan ympärillä. Ilmaiset juomat ovat yhtä houkuttelevia kuin ruoka.

BOGOF-sopimukset ovat loistava tapa houkutella liiketoimintaa hiljaisina aikoina. Kokeile alennusta perinteisesti esimerkiksi lounaan ja illallisen välillä. Voit myös katsoa, minä iltoina ravintolasi on vähiten kiireinen. Esimerkiksi maanantai-iltaisin.

Yhdistelmätarjoukset

Yhdistelmäkampanjat ovat loistava tapa vakuuttaa asiakkaat. Lisäksi ne auttavat myös siirtämään liiallista varastoa. Jos yrität saada jotain ulos keittiöstä, tee siitä osa yhdistelmäalennusta.

Voit tehdä mistä tahansa ruokamäärästä parit keittiössä luodaksesi ravintola-alennuksen. Ajattele vain kahta ruokalistan kohtaa, jotka kuuluvat yhteen. Joitakin esimerkkejä voi olla:

 • Osta jokin ruoka, ja saat alennusta soodasta
 • Osta kahvi, ja saat alennusta aamiaisleivonnaisesta
 • Osta burgeri, ja saat alennuksen lisukkeista kuten ranskalaisista
 • Osta jälkiruoka, ja saat alennuksen juomasta

Voit myös kiinnittää huomautuksen ruokayhdistelmään. Hyvä esimerkki olisi sanoa, että alennusta sovelletaan vain, jos asiakas ostaa suuremman tuotteen tai käyttää tietyn summan.

Tämä on lähinnä myyntiä ilman painostusta. Asiakkaat ovat taipuvaisia muodostamaan yhdistelmäksi suosikkejaan ruokakumppanin kanssa, jos he kokevat saavansa hyvän tarjouksen. Ravintolasi tuottaa enemmän voittoa, ja asiakkaasi tuntevat olevansa arvostettuja ja kunnioitettuja.

Ole varovainen yhdistelmää tehdessäsi. Älä ole liian yksityiskohtainen. Mitä enemmän tarjoat, sitä enemmän voittoa sinulta potentiaalisesti puuttuu. Yhdistelmätarjouksen idea on rohkaista ihmisiä käyttämään rahaa enemmän kanssasi, ei vähemmän.

Aikaan perustuvat alennukset

5 attract discounts

Alennuksen keskittäminen asiakkaille tiettyinä aikoina on aina voittaja. Aika ei ole ääretön; kiireellisyys voi ohjata asiakkaita yritykseesi. Happy Hour tarjoukset ovat suosittu tapa houkutella asiakkaita.

60,5% kaikista amerikkalaisten ravintoloiden kaupasta tapahtuu suunnitellun Happy Hoursin aikana. Älä kuitenkaan keskity vain juomiin. Happy Hourin aikana suurin osa kuluttajista pitää ruokien hintoja tärkeämpänä kuin juomia. Kaiken sujuessa hyvin, asiakkaat pitävät kiinni molemmista.

Voit myös tarjota ravintola-alennuksia hiljaisempina aikoina. Kaikki eivät työskentele enää 9 - 5 välisenä aikana. Jos yrityksessäsi on yleensä tyhjää klo 15–17, tarjoa alennettuja ruokia tänä aikana. Houkuttelet uusia asiakkaita, jotka haluavat varhaisen illallisen - ja edullisen tarjouksen.

Aikaan perustuvan alennuksen asettaminen voi joskus olla hallinnon tehtävä. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla. Lataamalla Snappmeal -sovelluksen, voit antaa meidän työskennellä puolestasi. Kaikki tarvitsemasi asetetaan yhdellä napin painalluksella.

Prosenttiin perustuvat alennukset

5 attract discounts

Ravintola-alennusten tekeminen prosentuaalisesti on nopea ja yksinkertainen tapa sisällyttää alennukset valikkoosi. Voit myös rakentaa tämän arvioituun lopputulokseen.

Jos tarjoat 10%:n alennuksen tietyille asiakkaille, se on sinun etusi kilpailussa. Sinun on valittava, kuka vastaanottaa nämä etuisuudet. Joitakin ehdotuksia voisi olla:

 • Ystävät ja perhe tai henkilökunta
 • Kanta-asiakkaat
 • Eläkeläiset
 • Puolustusvoimien jäsenet
 • Hätäpalveluiden työntekijät
 • Asiakkaat, jotka vierailevat tiettyinä aikoina

Suorita kysely asiakaskunnaltasi ja rakenna liiketoimintamalli tämän perusteella. Tarjoa alennuksia ihmisille, jotka hyötyvät eniten. Tämän jälkeen he ilmoittavat ystävilleen, työkavereilleen ja perheilleen tarjouksestasi. Tämä tarkoittaa sitä, että enemmän ihmisiä saapuu ovellesi!

Kalenteriin perustuvat alennukset ja erikoistarjoukset

5 attract discounts

Kaikki tietävät kalenterin yleiset juhlapäivät. Et ehkä silti tiedä, miten monipuolisia ruokailuja juhlapyhinä voi olla ympäri vuoden.

Lataa inspiraatiota Snappmealin ilmaisesta Foodie-juhlapyhäkalenterista. Täältä löydät laajan valikoiman juhlapyhiä, joita voidaan käyttää järjestämään ravintola-tarjouksia.

Muutamia esimerkkejä juhlapyhien ruokaideoista:

 • Pizza Päivä – 9. helmikuuta
 • Burger Päivä – 28. toukokuuta
 • Vanilja Pirtelö Päivä – 20. kesäkuuta
 • Vohvelipäivä – 24. elokuuta
 • Maailman Kakkupäivä – 26. marraskuuta

Jos tarjoat alennusta näistä tuotteista näinä päivinä, houkuttelet paljon asiakkaita. Lisäksi kiinnität huomiota verkossa. Keskustelemalla juhlapyhistä ja vapaapäivistä, voit luoda sosiaaliseen mediaan suhinaa.

Parempaa vielä, kun ihmiset vierailevat erityistilaisuuden vuoksi, he todennäköisesti palaavat myöhemmin uudestaan. Loppujen lopuksi hyvä burgeri on elämää - ei vain 28. toukokuuta.

Ravintola-alennukset ovat kriittinen osa liiketoimintamalliasi. Älä ajattele, että tarjouksien avulla menetät rahaa. Ajattele uusia asiakkaita, joita houkuttelet sen sijaan. Ottamalla tappioita johtava taktiikka, sinulla on mahdollisuus muuttaa uudet asiakkaat kanta-asiakkaiksi.

Share on facebook Share Share on twitter Tweet it